Ridskola i Väddö

RoslagsWestern

Ridskola i Väddö

Vår ridskola i Väddö är alla oberoende vilken nivå de befinner sig på välkomna.  Vi anpassar oss efter dig om vilka tider och dagar du kan eftersom vi är väldigt flexibla gällande tider. Önskemål om hur våra träningar ska läggas upp och vad du vill lära dig anpassar oss efter. För oss är det alltid viktigt att kunna ha en öppen och rak kommunikation med våra kunder för att undvika eventuella missförstånd.

På vår ridskola kan du bland annat pröva på att rida bettlöst, barbacka, beridet bågskytte och löslongering. Du kan välja mellan att rida i grupp eller privatlektioner. Vid en gruppridning anpassar jag alltid gruppen så att alla har en liknande kunskap och erfarenhet eller om du känner några du vill rida i grupp med. För är huvudsaken att du har roligt och att du trivs hos oss!

Utbildade hästar

När du väljer att rida hos oss så kommer du få möjligheten att rida på utbildade hästar. Våra hästar som befinner sig på vår gård har vi valt ut med omsorg. Hästarna har genomfört en utbildning hos oss och vi har även tävlat med några av dem.

Du kommer kunna ha samma häst vid en lektion om du så önskar undantag när hästen har skadat sig eller blivit sjuk. Det är viktigt att hitta en häst som man trivs med för att få ut det bäst möjliga.